Tante Grøn

“Pynt op til jul med fine hjemmestrikkede- og hæklede projekter. De hjemmelavede juleprojekter er altid et hit, da der er ekstra omtanke og kærlighed bag. Bliv inspireret blandt vores fine jule nyheder nedenfor.”

Nissehue med pompon

Julen står for døren og hvad er hyggeligere end nissehuer, der kan lune hele december måned? Mange skoler har en tradition om, at eleverne må have nissehue på hele december måned. Det er en ret hyggelig tradition.

Jule Uro

Denne fine hæklet juleuro pynter så fint hen over spisebordet og skaber en fantastisk julestemning. Smukke istapper er hæklet om en hvid metalring, hvorpå der bindes fine julefigurer på kransen.

Juleuroerne findes i to varianter. En med istapper og en som mistelten. De er begge hæklet i vores bomuldsgarn Havblik. 

Mini Havblik

Mini Havblik er et af vores nye garner i butikken. De sælges i en buket som består af 6 farver – i alt 120 gram Havblik i en pakke. 

Du kan bruge pakkerne til vores fine juleuroer, små hæklede dyr eller andre skønne projekter med flere farver.

Mini Havblik fås i 9 forskellige farvekombinationer.

Tante Grøn x Fasters Pind - Julekugler

Vi har i samarbejde med Fasters Pind fået designet disse fine hæklede julekugler. Fasters Pind er en hækledesigner, som laver det fineste hæklede julepynt.

Du kan vælge mellem tre forskellige styles i opskriften. Leg med farverne og julekuglerne får et helt nyt udtryk. Her er julekuglerne hængt op på en fin magnoliagren, hvor de pynter så flot på spisebordet.

Julekuglerne er hæklet i Blomsterfrø og Lurex Glimmergarn.

Julesokken til små overraskelser

Denne fine julesok er perfekt til pakkekalender eller adventskalender med små gaver og juleoverraskelser. 

Sokken er hæklet i den skønne bomuldgarn Havblik. Hækl den i ensfarvet eller med to farver. 

Her er julesokken hæklet i Havblik farve 42 Støvet Rosa og 81 Lys Grå.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode