Tante Grøn

“Selvom halvdelen af team Tante Grøn er på ferie, har butikken og webshoppen åbent som normalt hele sommeren.

Webshoppen er fyldt med fine nyheder og i butikken er nye opstrikkede modeller. Bliv inspireret af de fine sommerlige nyheder.”

Camisole No. 7

My Favourite Things Knitwear har udvidet serien af smukke sommertoppe med Camisole No. 7

Camisole No. 7 er en feminin sommertop i klassisk perlerib mønster. De dekorative ind- og udtagninger på bærestykket giver toppen særpræg og en klædelig pasform. Helt perfekt til den kommende varme uge!

Elle Belle serien

I denne uge lancerede vi Elle Belle serien og hvor er den blevet taget god imod.

Elle Belle Bag er en fin taske hæklet i oldemorsfirkanter, som er perfekt til både hverdag og fest!

Elle Belle Shopper er en højere og lidt smallere version af Elle Belle Bag. Et smukt dagligdagsnet, der også kan dresses op til en tur i byen!

Ønsker du et mere chunky og fast udtryk, kan Elle Belle Shopper også strikkes i en chunky udgave.

Find Elle Belle serien

Kurvetasker

De skønne kurvetasker er kommet hjem i nye fine farver. Kurvetaskerne kan rumme alverdens gode sager. De har en fremragende læderhank, som er enormt skøn at holde ved, du kan nemt tage dem med på overalt.

Kyst Top

Kyst Toppen er en nyhed som passer perfekt til det sommerlige vejr. 

Toppen er designet således, at den strikkes fra side til side i retriller, og derfor minder den om vores velkendte Rille-top. For og bagstykke strikkes hver for sig og syes så sammen efterfølgende. Der strikkes i-cord kanter på toppens øverste kanter og i ærmegab, som fortsættes i stropperne.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode