Tante Grøn

“Elle Belle Bag er en fin, detaljeret taske, som kan styles til både hverdag og fest! Den fine anderledes form gør tasken elegant og helt perfekt til at opbevare telefon, pung, hårbørste, læbestift m.m.”

Elle Belle Bag

Elle Belle Bag er en fin, detaljeret taske, som kan styles til både hverdag og fest!

Tasken hækles således, at du kan designe hver firkant, lige præcis som du ønsker. Derfor er det muligt at skabe et helt unik produkt, hvor de rette farvekombinationer matcher lige dig.

Tasken er nem at hækle, den består af oldemorsfirkanter, som til sidst hækles sammen. Slutteligt hækles en kant på med hank og coveret til bunden hækles.

Elle Belle Shopper

Elle Belle Shopper er en højere og smallere version end Elle Belle Bag. Den er både smuk, praktisk og rummelig. Du kan bruge shopperen som dagligdagsnet, men den kan også snildt dresses up til en tur i byen.

Elle Belle Shopper er hæklet i Sunday, hvilket gør, at du har utallige muligheder mht. farvekombinationer. Resterne fra Elle Belle Shopper kan fx benyttes til at hækle Elle Belle Bag. Her er der nok garn tilbage til at kunne hækle både Elle Belle Shopper og Elle Belle Bag.

Tasken hækles således, at du kan designe hver firkant, lige præcis som du ønsker. Derfor er det muligt at skabe et helt unik produkt, hvor de rette farvekombinationer matcher dit humør.

Elle Belle Shopper - Chunky Edition

Det er en shopper, som hækles i Havblik, hvilket giver den et mere chunky udtryk.
 
Den er både smuk, praktisk og rummelig. Du kan bruge shopperen som dagligdagsnet, til sommerturen ved stranden, men den kan også snildt dresses up til en tur i byen.
 
Elle Belle Shopper Chunky’s oldemorsfirkanter består af et mindre maskeantal, og derfor er opskriften også anderledes end fra den tidligere shopper. Ydermere er den hæklet på nål 3 mm til forskel fra Elle Belle Shopperen, som hækles på nål 2,5 mm.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode