Tante Grøn

“Lockdown er stadig over os og vi må strikke sammen hver for sig i vinterferien. Her er inspiration til fede projekter, så vinterferien bliver i højt humør.”

Organisering af dit strik

Nu har du måske chancen for at få ryddet op i dit strikkegrej og få det organiseret. Jeg har selv indkøbt nogle kasser med låg, hvor alt mit garn kommer ned i, så møl ikke trænger ind. 

Mine udskiftelige rundpinde er organiseret i Stockholm etuiet og de faste rundpinde i Voss

Derudover er der indkøbt de pæne Hay Kasser, så igangværende projekter kan ligge deri og minde mig om, at de skal strikkes færdig, dog med et par cedertræsblokke, så der ikke kommer møl forbi.

Sorbet Cardigan i forårsfarver

Selvom det er koldt lige nu, er der ikke noget bedre end tanker mod forårssol og mildere vejr.

Jeg begynder altid i god tid med, at forbedrede forårsgaderoben og endnu en Sorbet Cardigan skal på pindene. Et nemt strikkeprojekt, man bliver i godt humør af at strikke.

Og så kan du lave den i lige den farvekombination som du ønsker, da garnet kommer i en bred farveskala.

Pleje af strik

Hvis dit strik trænger til en opfriskning, kan en uldkam få dit strik til at fremstå som nyt.

Kør den let henover dit strik og overskudshårene eller de små uldklumper, bliver nemt fjernet og maskerne står flot igen.

Dit strik fremstår så godt som nyt og klar til endnu en sæson.

Planlægning af sommergarderoben

Der er 4 måneder til, at det er sommer. Det kan være lidt svært at tænke på en sommergarderobe, nu hvor det er så koldt, men skal den udvides med et par bluser, kan det være strikkepindene snart skal i gang. 

Her er Ankers Sommerbluse et godt bud til sommergaderoben. Den har et smukt og simpelt mønster på bærestykket og kan strikkes i et hav af farver.

Lær nye teknikker i bogen "Strik"

Nu er der mulighed for at nørde nye teknikker, finpudse allerede velkendte eller opdage nye tips med hjælp fra bogen Strik

Bogen indeholder fine illustrationer og strikkeprøver, der viser dig alt fra grundteknikker til avancerede strikketeknikker. 

Derudover finder du i bogen alverdens gode råd til omregning af garnforbrug, knaphuller, aflukninger og meget mere.

REGISTRER

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

    0
    Din Kurv
      Udregn levering
      Tilføj rabatkode