http://www.tantegroen.dk    
GARN
DESIGN & OPSKRIFTER
Bøger
BRODERI
LIVSSTIL
TILBEHØR
SØG
Forside - Events og Workshops
Events, Workshops og Strik-Sammen
2018Hygge-strikke-hækle i Odense

Lørdag den 2.6 holder vi kom-hygge-strikke-hækle eftermiddag. Vi har igen reserveret bord på @denlillesmalle - den hyggelige cafe lige ved siden af butikken i Odense. Vi starter kl 15.15 og fortsætter til kl ca. 17. Det er gratis at deltage og i vil kunne købe kaffe, juices mm. Vi glæder os til at se jer

Kh Tanterne


5.4+19.4 2018:
LÆR AT STRIKKE, STRIK TIL DE MINDSTE, FOR BEGYNDERE


Lær at strikke - En workshop over 2 torsdage, som henvender sig til dig, som gerne vil lære de grundlæggende strikkeprincipper, som at slå op, strikke ret og vrang, tage ud og ind, lukke af og samtidig få et mindre produkt ud af dine anstrengelser. Ud fra nogle enkle opskrifter vi har fundet frem til dig, guides du igennem de grundlæggende færdigheder i strik. Opskrifterne er til små størrelser.

Dato: Torsdag d. 5/4 + torsdag d. 19/4

Torsdag d. 5/4: Du får den grundlæggende undervisning til at starte et lille projekt op.

De næste 14 dage arbejdes hjemme.

Torsdag d. 19. 4: Du får undervisning i de afsluttende teknikker.

I den mellemliggende periode er du velkommen til at få hjælp hos Tante Grøn på Nyelandsvej 4, hvis du har problemer.

Sted: Tante Grøn, Nyelandsvej 4, Frederiksberg/København 

Tid: 16:30 til 19:30 

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen (strikke- og hækledesigner) 

Tilmelding og betaling: Ved at købe din billet, har du samtidig tilmeldt dig workshoppen: køb hos Stines Varehus. Det koster 500kr for begge dage.

http://stinesvarehus.bigcartel.com/product/laer-at-strik-strik-til-de-mindste-for-begyndere

Køb af billet og tilmelding er bindende. 

Er der kun 3 tilmeldinger eller derunder, vil du få at vide om workshoppen bliver til noget og ved evt. aflysning, få dine penge tilbage.


Strik-Sammen på Nyelandsvej 4 kl 16.30-18.30 den 7.3. 2018
Hver 2. Onsdag hygger vi med strikke/hækletøj i workshop-rummet. Der er the og kaffe og ind i mellem er der nogen, der har bagt eller har lidt frugt med. Målet er hygge, at få skuldrene ned i selskab med andre garn entusiaster, se på garn i fred og ro og høre om nyt i garn verdenen. Hjælpe hinanden med at sætte farver sammen. Kort sagt at nyde sit håndarbejde i selskab med ligesindede. 
Tilmeld dig gerne, da vi er ved at være nogle stykker. Info@tantegroen.dk

Hygge-strikke-hækle i Odense

Lørdag den 10.3 holder vi kom-hygge-strikke-hækle eftermiddag. Vi har igen reserveret bord på @denlillesmalle - den hyggelige cafe lige ved siden af butikken i Odense. Vi starter kl 15.15 og fortsætter til kl ca. 17. Det er gratis at deltage og i vil kunne købe kaffe, juices mm. Vi glæder os til at se jer

Kh Tanterne


2017


Book Signing af “Strik Danske Stjernetrøjer” 20.12 kl 15

Vivian Høxbros nye bog: Strik Danske Stjernetrøjer er en kommende klassiker. 

Har du lyst til at få en personlig julegave, så er der Book Signing af Vivian Høxbros nye bog hos Tante Grøn på Nyelandsvej 4, lige ved Frederiksberg Centeret. 

Det foregår Onsdag den 20.12 kl 15.

Vi glæder os til at se dig

Se bogen via dette link14.12. 2017 Åbnede Tante Grøn butik på Frederiksberg
Adressen er Nyelandsvej 4, 2000 Frederiksberg - den ligger lige ved Metro Stationen til Frederiksberg Centeret, så det er nemt at komme dertil. Uden for døren ligger busstoppestedet til bus 34, hvis i kommer med bus. 

Vi glæder os til at se alle i søde kunder, som bor øst for Storebælt. 

Kh Tanterne


Messer, Workshops og events:


Begynderhækling/strik til baby eller til julegaven

Er du ny i hækle- og strikkeverdenen? Og har du lyst til at lære at hækle eller strikke til din baby? Eller har du mod på at hækle eller strikke en nem julegave?

Så starter Ann Jepsen en workshops op, hvor der sættes fokus på at lære at hækle og strikke. Ann har designet meget af de skønne baby-og børnestrik- og hækling vi har i Tante Grøn og er en dygtig og erfaren strikker, hækler og designer.

Hun vil lære jer grundbegreberne, starte et lille projekt op med jer samt give jer et par gode tips og trick til former og basisopskrifter. Næste torsdag fortsætter kurset og der arbejdes videre med strikke/hækletøjet, så der kan hjælpes med eventuelle problemer.
Garn og pinde kan købes i butikken eller medbringes.
Oktober
Næste messe er  Kreative Dage 2017
Mød Tante Grøn på standen til venstre for hovedindgangen
27.-29. Oktober 2017


Tante Grøn og events på Kreative Dage
Fredag 27.10: 11-12 og 14-15 Lene Filihunkat holder hækleworkshop og viser  3-4 måder at sy lynlås i hæklede etuier.  

Lør dag 28.10: 11-12 og 14-15 Lene Filihunkat holder hækleworkshop og viser  3-4 måder at sy lynlås i hæklede etuier.  

Søndag 29.10: 11-12 og 13-14 Kristian Mathiesen  viser Stephen West sjaler samt en lille strikke-intro til det seneste Knit Along .  

Vi glæder os til at se jer


Fanø Strikkefestival

Om små to uger går det løs - Fanø Strikkefestival - det er en af årets hyggeligste festivaller og hvert år har vi mange kunder, som glæder sig til at tage afsted. Der er booket sommerhus, sørget for mad, bestilt workshop og sparet sammen til ekstra lækre strikkesager. 

15.-17. September på hele Fanø

Vi glæder os, kommer i med? Vi er at finde i Nordby i teltet på havne


Strikkelounge på Møntergården

Onsdag den 18. januar 2017 kl. 18.30-21.30 har Odense Bys Museer og Tante Grøn slået sig sammen om en aften i håndarbejdets tegn.
 
Kom med til nogle inspirerende og produktive timer i loungen på Møntergården. Her mødes vi til
fri leg i form af strikning og hækling. Ta´ dit hækle- eller strikketøj under armen og mød op til en hyggelig og spændende aften sammen med os.
Strikkeloungen markerer starten på et kommende samarbejde mellem Møntergården og Tante Grøn, hvor vi vil arbejde med historisk strik og hæklearbejde.
 
Vores første projekt omhandler Møntergårdens nye børnemuseum, der åbner i 2017; Et oplevelsessted, hvor børn kan opleve historien i børnehøjde. Her vil bla. være et 1800-tals område hvor der, udover en masse originale genstande og rekvisitter, vil være håndlavede effekter i form af hæklede og strikkede tæpper, håndklæder, pynteting, tøj og legetøj.
 
I den anledning inviteres frivillige hæklere og strikkere til at hjælpe med at fremstille de hæklede og strikkede effekter som samtidig kan udstilles i en historisk sammenhæng. På strikkeloungen vil I høre meget mere om dette projekt, og få mulighed for at tilmelde jer.
  
Museets vartegn - Ingrid Marie æblet - er desuden blevet re-designet som et hæklet æble.
 
Med assistance fra Tante Grøn er der udviklet en opskrift på et hæklet æble, som bliver udleveret til deltagerne på loungen.
 
Der er kaffe og the samt lidt sødt til ganen.
Tilmelding senest 17. januar kl. 16 på makas@odense.dk eller 21154979 

Vi håber der kommer mange deltagere, som vil hygge og inspirere hinanden og hjælpe os med det store projekt.
 
Med venlige hilsener
 
Møntergården og Tante Grøn