http://www.tantegroen.dk    
GARN
DESIGN & OPSKRIFTER
Bøger
BRODERI
LIVSSTIL
TILBEHØR
SØG

Colour Dots - Sock Yarn - Cinnamon

    DKK 175,00   

Send til en ven
Nyhed

Colour Dots - Sock Yarn - 2-trådet - Cinnamon
Består af 75 % Superwash Merino og 25 % Nylon
 
Sock Yarn er en klassisk garn, som kan bruges til at strikke strømper, babytøj og i allerhøjeste grad de flotte sjaler, med masser af farvespjæt. At den er i "strømpegarn" tykkelse betyder, at den er i "fingering" tykkelse på engelsk, og det er lige netop den type tråd de fleste af de kendte amerikanske og irske strikkere bruger til deres smukke farve-fyldte sjaler.   Du kan bruge denne til bl. a. Stephen West sjalerne.  

Tråden er dejlig rund, blød og let at håndtere i både strik og hækling. De håndfarvede fed vi har set i denne garn er helt rigtige og smukke, så det tager godt i mod farve, trods nylonindholdet i garnet.

Farverne er fikseret på garnet, dvs at de er vaske- og lys-ægte. Der kan dog forekomme overskuds farve.
I forhold til indretning af farveværksted og hele farveprocessen, har det været vigtigt at indtænke energivenlige løsninger mm.

De farver der anvendes er godkendte og uden tungmetaller. Opskrifterne på de forskellige farver er udregnet således at garnet opsuger så godt som alt farvestoffet. Derved kan vandet bruges op til flere gange, og der udledes ingen overskudsfarve til spildevandet.
  
1 fed à 100 gr = ca. 410 m 
Pinde: 2½ - 3 
Strikkefasthed: 28-29 m x 34 -36 p på pinde 3 = 10 x 10 cm

Vask: Håndvask ved 30 grader med uldvaskemiddel. 


Colour Dots - Sock Yarn - Cinnamon